Wandelen en
fietsen

lees verder
Dagmenu

lees verder
Aanbiedingen

lees verder
Eetbuffetten

lees verder

Wandelen en fietsen

WANDELEN

Zuid-Limburg is bij uitstek een van de mooiste en meest markante wandelregio’s van Nederland. Het is niet voor niets onderdeel van een van de twintig nationale landschappen van Nederland. Een gebied met een uniek karakter. Met zijn steile hellingen afgewisseld met holle wegen en plateaus, de groene heuvels verfraaid door hoogstamboomgaarden, de ongekende rust, de prachtige flora en fauna, de vakwerkboerderijen, de vele kapelletjes en kruisbeelden, stegelkes en de prachtige uitzichten maken Nationaal Landschap Zuid-Limburg zelfs uniek voor Nederland
Gasthof Euverem is een ideale uitvalsbasis voor mooie wandelingen naar Slenaken, de Voerstreek, Margraten en Wittem. Wij voorzien u graag van nuttige informatie voor mooie wandelingen. Voor voorbeelden van wandelroutes kunt ook terecht op de website van Wandelgids Zuidlimburg. Enkele voorbeelden van wandelingen in de omgeving:

Een wandeling van 5,1 kilometer met als startpunt ons Gasthof. Dit is een rustige wandeling met weinig hoogteverschillen, waardoor het een ideale wandeling is voor de startende wandelaar of voor een rustig  rondje wandelen. 

Ook met vertrek vanuit Gasthof Euverem, een wandeling van 7 kilometer. Rustige wandeling met enkele steilere klimmen, langs bosranden en akkerland. Ook komt u langs een kasteel, waarbij het kasteel en de omgeving mooi zijn om te zien.

Ook rondom het kasteel en langs buurtschap Pesaken loopt deze route van 7,2 kilometer. Door de veld en door het bos, genieten van de mooie uitzichten op het Limburgse landschap!

 

 

Wij bieden ook een leuk arrangement om wandelen te combineren met een lekkere lunch. Wij bieden u een heerlijk lunch bestaande uit drie gangen naar keuze. Daarnaast krijgt u een route van ons voor een  prachtige natuurwandeling  in de omgeving. 

 U kunt hier reserveren!

FIETSEN

Het zuiden van Zuid-Limburg is binnen Nederland het paradijs voor de fietser, die van klimmen en dalen houdt. Fietsen betekent hier genieten van de inspanning en het prachtige landschap. Zowel voor getrainde en startende fietsers een prachtige ervaring. Wij verhuren zelf geen  elektrofietsen, wij hebben wel een aantal goede adressen in de nabije omgeving waar u een elektrofiets kunt huren. Met elektrische ondersteuning kan ook de minder geoefende fietser prachtige tochten door de omgeving maken. Onderweg vindt u allerlei leuke plekken om te stoppen om iets te drinken of te eten. 

Mocht u een E-bike willen huren, adviseren wij u de website www.ebikestogo.be te raadplegen.  Dit verhuurbedrijf brengt en haalt de fiets op begeleidt met een uitstekende service. Vooraf reserveren geniet hierbij de voorkeur.

 

Ook gasten die niet in ons hotel verblijven, kunnen bij ons genieten van een heerlijk ontbijtbuffet voor slechts €10. U bent van 08.30 - 10.00 van harte welkom.

Gelieve hiervoor te reserveren via telefoonnummer 043-4503715.