Wandelen en
fietsen

lees verder
Dagmenu

lees verder
Aanbiedingen

lees verder
Eetbuffetten

lees verder

Hotel

Op zoek naar een mooie locatie in Zuid-Limburg om een weekend of een midweek op vakantie te gaan? Ons hotel biedt mogelijkheden voor wandel- en fietsvakanties, of een cultureel uitstapje. Kijk snel op onze arrangementen-pagina

Ligging
Gasthof Euverem heeft door de charmante ligging op een van de fraaie heuvels in het heuvelland aan de rand van een flora- en faunarijk gebied een geheel eigen bekoring. Deze prachtige panoramarijke plek vlakbij het gezellige Gulpen, Slenaken, Epen, Mechelen en Vaals biedt een heerlijke vakantie in Zuid-Limburgse heuvelland. 


Niet alleen het natuurschoon rondom ons is bijzonder, in ons hotel wacht u ook een persoonlijk welkom, gastvrijheid en Gemoedelijkheid schrijven wij graag met de hoofdletter 'G'. Wij bieden u het comfort dat u van een gezellig familiehotel mag verwachten. Naast de prachtige natuur liggen de Bourgondische steden Maastricht, Aken, Valkenburg en Luik op een steenworp afstand, zodat u zich in het buitenland kunt wanen in ons eigen Limburg.

De kamers
De hotelkamers zijn ingericht met aparte boxspringbedden, badkamer met douche en toilet, mooie flatscreen tv’s en gratis WiFi. Bekijk hier de verschillende hotelkamers. 

Eten bij Gasthof Euverem
's Ochtends presenteren wij een uitgebreid ontbijtbuffet van 08.30 tot 10.00uur. 

's Middags vanaf 12.00 tot 17.00 uur bieden wij een uitgebreide lunchkaart. Een kaart voor ieder wat wils: van een tosti tot een heerlijke salade of een heerlijk vers afgebakken multigranenbroodje.

Ook dineren is mogelijk bij Gasthof Euverem. Iedere avond kunt u in ons restaurant genieten van mooie à la carte-gerechten welke met zorg en verse producten worden bereid. De keuken is open tot 20.00uur, wat betekent dat u tot 20.00 uur gerechten van onze menukaart kunt bestellen.

De service voor onze gasten is ten volle afgestemd op ontspanning en genieten. Wij hopen dat onze gastvrijheid zo herkenbaar zal zijn, dat wij u meerdere malen mogen verwelkomen.

Navigatie:

Boek Online

Controleer